TYP: a1

Półmisek pierogów nad Jeziorakiem

Koszta
średnie
Trudność
średnie
Porcje
3-4 porcje
Czas
do 2 godzin
Oj dużo:-) A jeżeli chodzi o przygotowanie pierogów na jachcie to polecam kupić 3 rodzaje pierogów, cebulę i boczek ;-)
przygotowujemy ciasto na pierogi ( nasze jest sekretem naszej kuchni) szykujemy farsz do pierogów Ruski- twaróg ziemniaki sól pieprz, Mięsne- mięsko mielone, przyprawy, z Kapustą i Grzybami - wiadomo jak. robimy po 6 pierogów różnego rodzaju, gotujemy, następnie podsmażamy na patelni na rumiano. Bierzemy cebulkę, boczek kroimy w kostkę i smażymy. półmisek naszych pierogów polewamy cebulką i boczkiem! Smacznego !
0 0
Komentarze
Smakosze dania

Nikt jeszcze się nie dodał. Bądź pierwszy!


dodaj siebie
TYP: a2
Przepisy
TYP: a3